اگر شما تصمیم دارید برای ادامه تحصیل یا زندگی به کشورهای دیگر مهاجرت کنید، سرو کارتان با آموزشگاه های آیلتس خواهد افتاد. برای داوطلبان آزمون آیلتس انتخاب بهترین آموزشگاه آیلتس همیشه یک دغدغه می باشد. اگر موسسه آموزشی نامعتبری را برای آموزش آیلتس انتخاب کنید، قطعا زمانی را که صرف یادگیری مهارت های زبان گذرانده اید، هدر داده اید. در این مطلب می خواهیم بهترین آموزشگاه آیلتس تهران را به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید.
پیش از معرفی به این نکته اشاره می کنیم که نمی توان تنها یک آموزشگاه را برترین به حساب آورد؛ اما ما براساس تجربه خودمان بهترین موسسه را به شما معرفی میکنیم.
آکادمی زبان تات با تدریس کاربردی و همراه با تمرین های فراوان استاد با تجربه دکتر رامین رحمانی به شما کمک می کند تا شانس کسب نمره 7 به بالا را داشته باشید. تمامی کلاس های این موسسه آنلاین بوده و تعداد جلسات آن معمولا 10 جلسه 205 ساعته می باشد. روشی که دکتر رحمانی برای آموزش زبان انگلیسی استفاده می کنند روش خوشه ای است که برای تدریس زبان انگلیسی بسیار نوین است. مزیت این موسسه آموزش زبان آیلتس در این است که جلسه اول کلاس های آن به صورت رایگان و وبینار برگزار شده و این فرصت را در اختیار داوطلبان قرار می دهد تا با حضور در وبینار و محک زدن سطح علمی و شیوه تدریس استاد در دوره ثبت نام کنند. جزوات آموزشی و منابع معتبر بسیاری که در طول کلاس در اختیار شرکت کنندگان قرار می گیرد، یکی دیگر از مزایای ثبت نام دوره های آمادگی در موسسه تات است.
برای همه ما بسیار پیش آمده است که با چالش ها و درگیری های ذهنی زیادی مواجه بوده ایم و به دنبال کسی می گشتیم تا به ما در حل مشکلاتمان کمک کند. گاهی به مشاور مراجع کرده ایم و گاهی به دنبال آموزش و کسب اطلاعات لازم برای چالش مدنظرمان رفته ایم؛ اما به جوابی نرسیده ایم. در این مطلب می خواهیم درباره کوچینگ با شما صحبت کنیم که بسیار در قرن جدید موردتوجه انسان ها قرار گرفته است و بهترین راه برای حل مسائل به حساب می آید. آیا می دانید کوچینگ چیست و تا به حال اسم آن به گوش شما خورده است؟ با ما همراه باشید تا شما را بیشتر با coaching آشنا کنیم.
کوچینگ یک فرایند ارتباطی هدفمند است که در قالب گفتگو و مکالمه پیش می رود و کوچ تلاش می کند زمینۀ یادگیریِ و رشد فردی یا حتی تحول فردی مراجع (کوچی) را از طریق کشف استعدادها و مهارتهای کلیدیِ او فراهم میکند. در این فرایند که معمولا دوطرفه است، کوچ با استفاده از مهارت های کلیدی و موردنیاز یک کوچ حرفه ای سعی میکند تا مراجع خود را به خودآگاهی برساند و از دل این خودآگاهی راه حل مساله مراجع به کمک او بیرون کشیده می شود.
یکی از اتفاقات قشنگی که در کوچینگ رخ می دهد، کشف پتانسیل ها و نقاط قوت مراجع است؛ زیرا در کوچینگ تفکر مثبت ودیدن نقاط قوت بسیار اهمیت دارد و تبعات عالی این نگاه مثبت، تقویت اعتماد به نفس و عزت نفس مراجع است. این موضوع باعث شده است که بعضی به اشتباه کوچینگ را زیرشاخه روانشناسی مثبت گرا بدانند.
در فرایند کوچینگ به هیچ وجه کوچ راهکاری به مراجع ارائه نمی دهد و این کلید طلایی موفقیت از طریق شرکت در جلسات کوچینگ است. مهارت هایی که یک مربی یا کوچ باید به آن مسلط باشد، مهارت های توسعه فردی و میان فردی است که زمینه ساز ارتباط موثر با مراجع می باشد.
در فرایند coaching اصلا نیازی نیست که کوچ از راه حل مساله مراجع آگاه باشد؛ زیرا قرار است خود مراجع (کوچی) در طی این جلسات با فعال شدن مهارت های خلاقیت، برنامه ریزی، حل مساله و... راه حل مساله اش را پیدا کند. این راه حل چون درونی است، ضمانت اجرایی بالایی دارد و اثربخشی بسیار بیشتری از راه حل هایی دارد که مشاور ارائه می دهد. در ابتدای این مطلب به این اشاره کردیم که یک کوچ باید مهارت های کوچینگ را داشته باشد. بعضی از این مهارت ها عبارتند از: گوش دادن فعال و همراه با توجه، پرسیدن سوالات موثر و کلیدی، بازخورددادن به مراجع در هنگامی که درباره موضوعی صحبت می کند، همدلی کردن با مراجع در جاهایی که به همدلی نیاز دارد و... .